Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای استفاده بهینه از امکانات دنیای فناوری‌های مالی، باید یاد بگیرید چه‌طور از ابزارهای آن، به بهترین شکل استفاده کنید؛ چه‌طور اینترنت گوشی را راه بیندازید و شارژ کنید، قبض موبایل‌تان را پرداخت کنید، چه‌طور در اینترنت سریع کارت‌به‌کارت کنید، چه‌طور کرایه تاکسی، عوارض اتوبان و قبض برق و هزار و یک چیز دیگر را با ابزار اینترنتی پرداخت کنی!

به گزارش ایسنا بنابر اعلام اپلیکیشن دیجی پی، صد البته که برای انجام تک‌تک این کارها، وب‌سایت یا اپلیکیشنی هست که کارتان را راه می‌اندازد؛ کافی‌ست جست‌وجویی در گوگل بکنید و هزار تا از این مثال‌ها پیدا کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما یک راه سریع‌تر و به‌صرفه‌تر هم هست! استفاده از اپلیکیشنی که همه این قابلیت‌ها را هم‌زمان برای شما امکان‌پذیر کند.

«اپلیکیشن دیجی‌پی» انجام همه کارهای بالا را برای‌تان میسر می‌کند؛ محیط کاربرپسند و ساده‌ای دارد؛ امنیت پرداخت های‌تان تامین می‌شود؛ علاوه ‌بر همه این‌ها جذابیت‌های دیگری هم دارد برای مثال «قرعه‌کشی‌ها و جوایز ریز و درشت» برای کسانی که از این اپلیکیشن استفاده می‌کنند.

اپلیکیشن دیجی‌پی چه امکاناتی دارد؟!

البته بهتر است به جای واژه اپلیکیشن از عبارت «سوپراپلیکیشن دیجی‌پی»، چون واقعا هزار و یک قابلیت مختلف دارد. البته در این نوشته کوتاه، نمی‌شود به همه آن‌ها اشاره کرد؛ بنابراین فقط به تعدادی از امکانات این اپ به‌طور خلاصه اشاره می‌کنیم:

· خرید شارژ: شارژ همراه اول، ایرانسل و رایتل را از هر طرح شورانگیز و شگفت‌انگیزی که بخواهید، از ۱۰۰۰ تومن تا بی‌نهایت، می‌توانید در اپلیکیشن دیجی‌پی بخرید.

· خرید بسته اینترنتی: بازهم فرقی نمی‌کند از چه سیم‌کارتی استفاده می‌کنید، سوپراپلیکیشن دیجی‌پی همه بسته‌های اینترنتی محدود و نامحدود را پوشش می‌دهد.

· پرداخت قبض: قبض آب، برق، گاز، تلفن، موبایل، عوارض شهرداری، جریمه راهنمایی و رانندگی... فرقی ندارد! هر قبضی که دارید، در اپ دیجی‌پی به‌صورت هوشمندانه و سریع پرداخت کنید.

· کارت‌به‌کارت: دنبال راهی برای کارت به کارت سریع در اینترنت هستید؟ گوشی را از جیبتان دربیاورید، اپ دیجی‌پی را اجرا کنید، با ۳ کلیک، کارت‌به‌کارت را انجام دهید!

· خرید قسطی از دیجی‌کالا: آیا می‌دانستید از دیجی‌کالای بزرگ می‌توانید قسطی خرید کنید؟! راه خرید قسطی از دیجی‌کالا هم اپلیکیشن دیجی‌پی است!

· پرداخت کرایه تاکسی: با دیجی‌پی می‌توانید، از طریق اسکن کدهای ویژه هر راننده و بدون آن‌ که مجبور به پرداخت نقدی و دردسرهایی مثل پیدا کردن پول خرد شوید، کرایه تاکسی را آنلاین پرداخت کنید.

· خرید بیمه: البته دیجی‌پی فروشنده بیمه نیست، ولی همه طرح‌های خوب شرکت‌های بیمه را در کنار هم روی گوشی شما نمایش می‌دهد تا هرکدام را خواستید، سریع و آسان بخرید.

· کمک به خیریه: گفتیم که استفاده از سوپراپلیکیشن دیجی‌پی قشنگ است! یکی از قشنگی‌های این اپ، جمع‌کردن کلی مؤسسه خیریه معتبر در کنار هم و فراهم‌کردن امکان پرداخت ایمن و آسان به این خیریه‌هاست.

· دانلود و تماشای فیلم و سریال: اول این نوشته گفتیم «کاربر اینترنت بودن، فقط به‌معنای دانلود کردن یا تماشای آنلاین فیلم و سریال نیست»، ولی راستش دیجی‌پی این امکان را هم در اختیار شما می‌گذارد که سریال‌ها و فیلم‌های محبوبتان را به‌صورت کاملا قانونی بخرید و تماشا کنید!

تا این‌جا به تعدادی از امکانات دیجی‌پی اشاره کردیم، ولی قابلیت‌های این سوپراپلیکیشن به همین‌جا ختم نمی‌شوند. باید خودتان نصب کنید و ببینید و شگفت‌زده شوید! برای مثال، به‌ازای خرید شارژ و بسته اینترنت، جایزه می‌گیرید؛ به‌ازای هربار استفاده از دیجی پی برای پرداخت کرایه تاکسی در قرعه‌کشی شرکت می‌کنید، به‌ازای پرداخت قبض، هدیه نقدی می‌گیرید!

حالا چطوری اپ دیجی‌پی را نصب کنیم؟

اپلیکیشن دیجی‌پی را می‌توانید از استورهای معتبر برای سیستم‌عامل‌های اندروید و آی‌اُاس دانلود و نصب کنید. یک نکته جذاب دیگر درباره اپلیکیشن دیجی‌پی این‌که، بعد از نصب این اپ، می‌توانید «کیف پول دیجیتالی دیجی‌پی» را هم فعال کنید.

این کیف پول دیجیتالی دیجی‌پی هم دنیایی از امکانات و قابلیت‌هاست که هر کاربر اینترنتی باید بلد باشد؛ باید روی گوشی داشته باشد و باید از آن استفاده کند. پس همین الان اپ دیجی‌پی را دانلود و روی گوشی‌تان نصب کنید تا از این به بعد، چاقوی سوئیسی دنیای فین‌تک را در جیب‌تان داشته باشید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اپلیکیشن دیجی پی اپلیکیشن دیجی پی کارت به کارت کرایه تاکسی دیجی پی چه طور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۱۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت هر کیلوگرم کلزا ۳۵ هزار تومان / ۵۰ درصد مطالبات پرداخت شد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، کیوان فرهنگ آسا، یکی از کارشناسان حوزه کشاورزی درباره قیمت خرید تضمینی کلزا گفت: معمولاً نرخ خرید تضمینی کلزا دو برابر قیمت خرید تضمینی گندم بوده که از سوی دولت اعلام می‌شود. امسال هر کیلو گرم کلزا ۳۵ هزار تومان تعیین قیمت شده است.

بیشتر بخوانید: چرا کشاورزان به جای کاشت گندم، کلزا نمی‌کارند؟

وی افزود: پیش بینی می‌شود در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ حدود ۳۲۰ هزار تن کلزا از سطح استان‌های کشور برداشت شود.

وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه برداشت دانه‌های روغنی در استان‌های گرمسیر آغاز شده است، تصریح کرد: برداشت محصول در استان‌های گرمسیر از جمله ایلام، خوزستان، جنوب کرمان، هرمزگان و بوشهر از ۱۴ فروردین آغاز شده و همچنین برداشت کلزا استان‌های کرمانشاه و مازندران از هفته جاری آغاز می‌شود.

وی یادآور شد: تا کنون ۷۶ هزار تن کلزا برداشت شده که ۵۵ هزار تن آن مربوط به استان خوزستان، ۲۰ هزار تن ایلام و باقی مربوط به سایر استان‌ها است. پیش بینی‌ها حاکی از آن است بیشترین برداشت کلزا با رقم ۱۲۰ هزار تن مربوط به استان گلستان باشد. این عدد برای استان خوزستان نیز ۶۰ هزار تن برآورد شده است.

۵۰ درصد مطالبات کلزاکاران پرداخت شد

فرهنگ آسا درباره پرداخت مطالبات کلزاکاران هم گفت: بر اساس الزام وزارت جهاد کشاورزی پرداخت مطالبات باید یک ماهه باشد و تا کنون ۱,۱۰۰ میلیارد تومان معادل ۵۰ درصد مطالبات پرداخت شده است.

وی با اشاره به سیاست‌های حمایتی امسال وزارت جهاد کشاورزی از دانه‌های روغنی اظهار کرد: امسال ابلاغیه‌ای در راستای حمایت از تولید داخل این محصول از سوی وزارت جهاد کشاورزی صادر شده که واردکنندگان دانه‌های روغنی، روغن خوراکی و کنجاله را موظف کرده به میزان خرید از داخل، می‌توانند واردات داشته باشند. به همین دلیل شرکت‌های فعال در حوزه دانه‌های روغنی و روغن خوراکی نخست باید با کشاورزان قرارداد بسته و خرید تضمینی دانه‌های روغنی تولید داخل را انجام داده و در ادامه محموله‌های وارداتی آنها ترخیص می‌شود. دولت هم بر حسن انجام فعالیت‌ها نظارت خواهد داشت.

این کارشناس بخش کشاورزی درباره میزان نیاز کشور به دانه‌های روغنی گفت: نیازمندی کشور به دانه‌های روغنی بین ۳ تا ۳.۵ میلیون تن است که سویا به دلیل مصرف کنجاله و خوراک دام بیشترین درصد را به خود اختصاص داده است.

وی اضافه کرد: با توجه به پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال جاری، ۳۲۰ هزار تن کلزا، ۵۰ هزار تن سویا، ۲۰ هزار تن آفتابگردان، ۱۰ هزار تن گلرنگ و ۷ هزار تن کاملینا تولید خواهد شد.

فرهنگ آسا با بیان اینکه برداشت کلزا در مناطق سردسیر مانند کردستان، همدان و لرستان تا مرداد ادامه دارد، تاکید کرد: استمرار سیاست گذاری دولت در حمایت از دانه‌های روغنی سبب می‌شود تا میزان تولید داخل افزایش پیدا کرده و دغدغه کشاورزان نسبت به اینکه چه کسی محصولات آنها را خریداری کرده و چه زمانی پول پرداخت می‌شود، کاهش پیدا کند.

منبع: مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1229859 برچسب‌ها قیمت کالا

دیگر خبرها

  • گلایه برخی گندم کاران کرمانی از تاخیر در پرداخت پول گندم
  • بیش از ۱.۳ میلیون تن گندم خریداری شد، اما ریالی پرداخت نشد
  • قیمت هر کیلوگرم کلزا ۳۵ هزار تومان / ۵۰ درصد مطالبات پرداخت شد
  • همبستگی دانشجویان سوئیسی با غزه
  • کمک فوری برای زنده ماندن پدر سرطانی و کمک به دختر یتیم
  • بیش از ۱.۳ میلیون تن گندم خریداری شد اما ریالی پرداخت نشد
  • واردات کالا بهانه است؛ هدف اصلی خروج ارز از کشور است
  • دستگیری کلاهبرداران اسکیمری ۱۰۰ میلیاردی
  • دستگیری متهم کلاهبرداری ۶ میلیارد ریالی رسید جعلی خرید در قم
  • کلاهبرداری با رسید جعلی