Web Analytics Made Easy - Statcounter

دسترسی اپلیکیشن‌های پرداخت به سامانه تخلفات رانندگی، استعلام و پرداخت جرایم رانندگی را برای کاربران آسان‌تر و وصول جرائم معوق را برای پلیس راهور امکان‌پذیرتر می‌کند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام دیجی پی، استعلام خلافی خودرو به‌ صورت حضوری،  فرایندی  وقت‌گیر  است که خود مانعی برای رسیدگی و تعیین تکلیف پرداخت‌های معوق رانندگان به شمار می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرف دیگر، مراجعه به بانک‌ها در دوران شیوع کرونا، رویکرد قابل‌ قبولی برای پرداخت جریمه نیست.

آیا پرداخت جریمه رانندگی با دیجی‌پی هنوز هم امکان‌پذیر است؟

 یکی از راه‌های ساده و کم‌هزینه برای کاربران مراجعه به اپلیکیشن‌های پرداخت و استعلام و پرداخت خلافی خودروست. کاربران اپ‌های پرداخت، می‌توانند از این قابلیت استفاده و جرایم رانندگی خود را به‌راحتی استعلام و پرداخت کنند.

دیجی‌پی یکی از این اپلیکیشن‌هاست که امکان استعلام و پرداخت خلافی را در اپلیکیشن خود فراهم آورده است. کاربرانی که قصد دارند از مقدار خلافی خودروی خود مطلع شوند، می‌توانند از قابلیت پرداخت جریمه اپ دیجی‌پی استفاده کنند و در هر کجا و هر زمانی، به‌راحتی و با چند کلیک، جریمه‌ خودروی خود یا هر خودروی دیگری را استعلام کنند.

برای استعلام جریمه خودرو، بعد از نصب اپلیکیشن دیجی‌پی، به بخش استعلام جریمه بروید و شماره خودروی مورد نظر را وارد کرده و گزینه استعلام را انتخاب کنید. صفحه جدیدی با همه جریمه‌های رانندگی شما به نمایش درمی‌آید. در این قسمت می‌توانید اطلاعات مربوط هر جریمه، از جمله تاریخ، نوع و مبلغ آن، و همین‌طور شناسه قبض و شناسه پرداخت را دریافت کنید.

با استفاده از اپ دیجی‌پی، فرایند زمان‌بر استعلام و پرداخت جریمه رانندگی، به کار ساده‌ای تبدیل شده که فقط چند ثانیه زمان برده و به‌راحتی انجام می‌شود. علاوه بر این، دیجی‌پی سوابق تراکنش‌ها را هم به‌طور خودکار ذخیره می‌کند تا در صورت نیاز، به آن‌ها دسترسی داشته باشید.

اپلیکیشن دیجی‌پی، به‌جز استعلام و پرداخت جریمه رانندگی، امکان پرداخت عوارض جاده‌ای، پرداخت طرح ترافیک، پرداخت همه قبوض خدماتی و قابلیت‌های فراوان دیگری را هم در اختیار شما قرار می‌دهد.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استعلام خلافی خودرو خلافی خودرو اپلیکیشن دیجی پی استعلام و پرداخت پرداخت جریمه دیجی پی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۶۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟

برای خرید اموال متروکه از اموال تملیکی باید براساس شیوه‌نامه‌ای که در سال ۱۳۹۸ منتشر شده است اقدام شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، براساس ماده 404 شیوه‌نامه جامع سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی کشور، در مواردی که کالای متروکه غیر دولتی با صاحب کالا تهاتر نگردیده و به فروش رسیده باشد، در صورت مراجعه صاحب کالا یا نماینده قانونی وی (با وکالت خاص مربوط به پرونده حاصل فروش) برای دریافت حاصلفروش مدیر استان می‌بایست به شرح زیر اقدام نماید:

1. اخذ درخواست کتبی از صاحب کالا یا نماینده قانونی وی مبنی بر مطالبه ،حاصلفروش اخذ اصل با وکالتنامه برابر اصل شده اخذ تصویر پشت روی کارت ملی پس از مشاهده و تطبیق با اصل کارت اخذ تصویر شناسنامه پس از مشاهده و تطبیق با اصل شناسنامه
2. بررسی و حصول اطمینان از وجود باقیمانده حاصلفروش پس از کسر 10 درصد کارمزد سازمان و هزینه‌های موضوع ماده ٣٤ قانون

3. استعلام نام صاحب کالا از گمرک و احراز هویت توسط سازمان در صورت مراجعه نماینده قانونی صاحب کالا، بررسی اصالت و تاریخ اعتبار وکالتنامه و احراز هویت وی

4. استعلام هزینه های پرداختی توسط صاحب مال اعم از هزینه های حمل زمینی، دریایی و هوایی ، حقوق و عوارض گمرکی، هزینه های نگهداری کالا انبارداری و...) از مراجع ذیربط در صورت ادعای صاحب کالا مبنی بر پرداخت هر یک از هزینه های مذکور

5. استعلام حواله ترخیصیه از شرکت حمل و نقل در صورت ارائه حواله مذکور از سوی صاحب کالا استعلام اصالت آن از مرجع ذیربط)
6. ارسال درخواست صاحب کالا و اصل پرونده مربوطه به همراه همه مستندات مراحل فوق الذکر به مدیریت جمع آوری و نگهداری اموال منقول

اقدامات مدیریتهای ستادی

بررسی و رفع نواقص احتمالی مدارک ارسالی توسط مدیریت جمع آوری و نگهداری اموال منقول و ارائه آن به معاون بهره برداری و فروش اموال منقول جهت تأیید و ارسال به معاونت توسعه مدیریت و منابعصدور دستور توسط معاونت توسعه مدیریت و منابع به مدیریت امور مالی مبنی بر پرداخت حاصلفروشپرداخت حاصلفروش به صاحب کالا یا نماینده قانونی وی توسط مدیریت امور مالی پس از بررسی و تأیید نهایی مدارک و مستندات مربوطه حداکثر به مدت یک هفته

متن کامل شیوه‌نامه جامع سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی را در اینجا بخوانید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باشگاه استقلال 50 میلیون جریمه شد
  • پارکابی‌ها در تهران قدیم چه می کردند؟
  • پارکابی‌ها در تهران قدیم چه می کردند؟ | پذیرایی از شوفرها با چای مجانی!
  • پارکابی در تهران قدیم چه می کردند؟ | پذیرایی از شوفرها با چای مجانی!
  • ۱۵۱ میلیون جریمه برای بازی پرسپولیس!
  • جریمه ۲ میلیارد و ۴۷۶ میلیون ریالی قاچاقچی لوازم یدکی خودرو!
  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • گواهینامه رانندگی با چند نمره منفی ضبط و باطل می‌شود؟
  • ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟
  • ۴.۵ میلیارد تومان؛ میزان جرایم مالی کمیته انضباطی در ۱۷ روز